Predstojećeg vikenda nastavlja se prvenstvo Okružne lige Bor. Od četiri ekipe iz negotinske opštine jedino će Branik biti domaćin, ekipi Poloma iz Leskova. Čubra putuje u Krivelj, a BSK u Borski Brestovac, dok je Deli Jovan slobodan. 

Ekipi iz Štubika ovo će biti prva utakmica u drugom delu sezone, nakon odlaganja premijernog susreta protiv BSK Bukovča i kompletnog pomeranja 17. kola za 11. april. Branik je najavio juriš na drugo mesto, tokom zimske pauze su dodatno pojačali ekipu, pa trener Čedomir Dimitrijević, može da računa na dvadesetak igrača u nastavku sezone. Sneg je i ekipi iz Štubika napravio velike porbleme, pa su se za drugi deo prvenstva uglavnom pšripremali u Hali sportova, a nedostaju im i kontrolne utakmice. U goste im u nedelju u 16 sati stiže ekipa Poloma, koja je na otvaranju sezone ubedljivo sa 8:0 savladala Ključ. Osokoljeni ovom pobedom fudbaleri ekipe iz Leskova sigurno će tražiti priliku za trijumf i u Štubiku, ali se za to pita i domaćin, koji je u prvom delu sezone samo Deli Jovanu dozvolio da odnese dva boda sa njihovog terena. Jesenji susret Poloma i Branika završen je minimalnom pobedom ekipe iz Leskova, a poslednji susret u Šubiku trijumfom Štubičanaca od 3:1. Obe ekipe imaju po 27 bodova, s tim što je Branik sa utakmicom manje na četvrtom mestu, a Polom na petom. 

Čubra je u prvom prolećnom kolu sa 4:0 poražena na gostovanju u klokočevcu, a sutra ih očekuje put u Krivelj i susret sa istoimenom ekipom od 16 sati. Biće to susret dve ekipe iz donjeg dela tabele. Čubarci su trenutno na 11 mestu sa 18 bodova, dok Krivelj zauzima 13. mesto sa 8 bodova manje. Ekipa iz Čubre je kao gost osvojila 4 boda, dok je Krivelj svih deset bodovaosvojio na domaćem terenu i zato blaga prednost ide njima u ovom susretu. Jesenji susret dobila je Čubra sa 2:0, kao i poslednji duel u Krivelju, koji je minimalnim rezultatom pripao Čubarcima. 

U gostima će ovog vikenda svoju utakmicu odigrati i fudbaleri BSK Bukovča. Njih očekuje gostovanje u Borskom Brestovcu i susret sa ekipom koja je neporažena na svom terenu u dosadašnjem delu sezone, uz 7 pobeda i jedan remi. BSK je predzadnji sa samo 9 bodova, ali je tokom zimske pauze u ekipu stiglo dosta novih igrača. koji će pokušati da poprave bodovni saldo. Brestovac je jesenas sa 2:0 slavio u Bukovču, a bolji je bio i u prethodna dva duela na svom terenu. 

Derbi kola biće odigran u Slatini, gde će domaćin i trenutno vodeći tim na tabeli, dočekati drugoplasirani Zlot. Slatina je u poslednja dva duela bila ubedljiva na svom terenu protiv ekipe Zlota, 6:1 i 5:0, ali je pre toga gost dvaputa slavio. U ovoj sezoni Slatina igra odlično i ubedljivo je prva na tabeli sa 7 bodova prednosti u odnosu na ekipu Zlota.    

U ostalim utakmicama, Nemetali će na svom terenu dočekati Bliznu, Poreč u Donjem Milanovcu komšije iz Rudne glave, a Radnički u Klokočevcu ekipu Ključa. U 18. kolu slobodan je Deli Jovan iz Sikola .  

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com