Rukovodstvo FK Dunava nezadovoljno ponašanjem i odlukama sudije iz Merošine, koje su, kako nam je rečeno iz kluba, direktno uticale na konačan ishod meča. Zakazan je i sastanak sa rukovodstvom RIS-a ne bi li se ukazalo na najblaže rečeno nepravdu koja je učinjena našem klubu, između ostalog rekao je Bogdan Gugić.

 

"Skandalozno suđenje protiv Bučja i pravi skalp nad našom ekipom prosto nas je naterao da reagujemo. O skandaloznom suđenju možda najviše govore prolivene suze naših igrača nakon utakmice. Nama nije dozvoljeno da igramo fudbal i kada smo postigli gol sa tridesetak metara sudija je bio u dilemi da li da ga prizna, pa se konsultovao sa pomoćnim, da bi tek nakon minuta priznao gol. Ovo zaista još nismo doživeli. Osmoro naših fudbalera dobilo je žute kartone i dva fudbalera crvene kartone. Bilo bi to sasvim korektno da su ih i zaslužili ali ovo je više nego sramno!" - ekskluzivno za ES portal govori Gugić. 

" Želeo bih da naglasim da je ovo sramota za srpski fudbal i sport u generalnom pogledu. Zbog čega se sve ovo radi ne znam, ali znam da je ovime dovedena regularnost takmičenja u pitanje?! Dosuđena dva nepostojeća penala, od kojih je jedan u 100. minutu utakmice, a da je pre toga utakmica bila produžena 7 minuta... Nemam reči... Mnogo kontradiktornih odluka i mnogo sumnjivih situacija, a na kraju krajeva mi smo zakazali hitan sastanak sa rukovodstvom RIS-a, pa ćemo videti?" - rekao je Gugić.

Na naše pitanje šta će predstavnici FK Dunava predložiti na pomenutom sastanku, Gugić kaže da će izneti sve sporne i sumnjive situacije, kao i tendeciozno suđenje glavnog sudije Marinkovića. " Mi ćemo dati svoj zvaničan stav o svemu ovome, a u slučaju da se taj naš stav i predlog ne bude ispoštovao, razmislićemo dobro da li vredi nastaviti sa takmičenjem ili istupiti iz lige. A oni koji treba da razmišljaju o ovim stvarima, neka razmisle kakva bi se poruka poslala u svet time ukoliko bi jesenji prvak napustio takičenje."  - završava vidno razočaran Gugić.

SPORNI MOMENTI NA MEČU PROTIV BUČJA

- Osmorica fudbalera prestogo dobila žute kartone;

- fudbaler Dunava, Jelenković dobio crveni karton (drugi žuti) zbog navodne svađe sa delegatom;

- fudbaler Dunava, Milivojević zbog prigovora pomoćnom sudiji dobija drugi žuti karton;

- isključen i jedan predstavnik FK Dunava sa utakmice;

- prvi PENAL u korist domaćina, kao posledica faula igrača Dunava na nekih 20-tak metara od gola;

- sudija produžio meč 7 minuta, da bi kasnije nadoknadio još izgubljenog vremena kada svira još jedan sumnjiv PENAL za domaćina u 100. minutu utakmice;

- golman Dunava brani penal, međutim sudija ponavlja penal zbog navodnog nepravilnog kretanja golmana.  

Podsećanja radi, ovaj meč koji je poneo epitete spornih situacija završen je pobedom Bučja od 2:1 i to golovima iz penala, sa dva igrača više...

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

33 # Prcko 09-04-2015 14:47
hahahah nece moje dete da igra fudbal, a pogotovo ne neku seosku verziju fudbala, a do tad ce sve lepo da ode u k... tako da nece ni moci da igra, i samo da znas ja nisam kompleksas samo sam brutalno realan u odnosu na vas sanjalice koji se lozite i mislite da igrate kao profesionalci... opet kazem zalosno a ipak smesno do suza!!!

p.s. predhodni komentar se nije odnosio na same igrace momci su ok , samo oni koji vode klub su kriminalci!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
31 # 4 09-04-2015 14:14
Koliki kompleksas trebas biti da bi izjavio ovako nesto? Sutra ce tvoje dete doziveti isto ovo sto su ovi momci tamo, pa ce ti biti i smesno i zalosno u isto vreme!!! Naravno, ukoliko sport bude postojao do tad, jer ovo prevazilazi svake granice.
p.s.
Hvala na komplimentu za ,,dream team,,
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
23 # Prcko 09-04-2015 10:16
Da da , izgleda da sponzor nije pustio neke vecere i neki baksis za sudiju, i odma dream team gubi, hahah zalosno i smesno u isto vreme!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # minja 08-04-2015 21:18
politika i u sportu. to je strasno
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com