U okviru XVIII kola rukometne Prve lige „Istok“ naši rukometaši ostvarili su trijumf na gostovanju u Knjaževcu. Nakon dva uzastopna poraza rukometaši Hajduk Veljka vraćaju se na pobedničke staze.

Detalj sa jedne od prethodnih utakmica u Negotinu (Foto: Dragan Trikić)

Hajduci lakše nego što se očekivalo pobedili ekipu Knjaževca rezultatom 34:27. Na samom početku meča domaći rukometaši bili su bolji rival i u naletima pokušavali da naprave osetniju prednost ali naši rukometaši nisu se dali iznenaditi i do kraja poluvremene gotovo rešili meč (22:11). Do kraja utakmice Negotinci su uspešno održavali pozamašnu stečenu prednost iz prvog poluvremena i lako priveli kraju ovaj meč, koji je Knjaževčanima bio od velike važnosti u borbi za opstanak.

„Nakon ne baš našeg najboljeg početka utakmice u Knjaževcu uspeli smo da zbijemo redove i odolimo prvom pritisku Knjaževčana. Uvek je teško igrati u gostima protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak. Bili smo svesni šta nas očekuje i vraćamo se sa osvojenim bodovima. Sada već razmišljamo o narednom meču i narednom protivniku, odnosno ekipi Jastrebac iz Blaca, koje ćemo ugostiti u Negotinu. Reč je o ekipi iz gornjeg dela tabele, ali mi pre svega želimo da se pokažemo u najboljem svetlu protiv ekipa iz samog vrha.“ – u kratkim crtama dao je svoj komentar trener RK Hajduk Veljka, Vladimir Stevanović.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com