Danas oko 12 časova u krajinskom selu Radujevac izbio je požar a brzom reakcijom Vatrogasne jedinice iz Negotina on je suzbijen.


U suzbijanju požara na starom mlinu u Radujevcu učestvovalo je dva vatrogasna vozila i petoro vatrogasaca. Stari mlin se urušio usled velikog požara dok kog je došlo iz do sada nepoznatih razloga. Požar je pretio da zahvati i objekte u blizini mlina jer se usled jakog vetra plamen vatre širio. Posle skoro jednočasovne borbe sa vatrenom stihijom požar je ugašen i sprečena veća šteta zahvaljujući pravovremenoj reakciji Vatrogasne jedinice Negotin.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

02 # Miki 01-05-2016 18:27
Ako se ne varam bivša imovina Vladimira Đukanovića, poslanika SNS-a u srpskom parlamentu ??
Društvena svojina ukinuta novembra 2006.godine i sada je svaćije i ničije !
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
02 # neko ko je otišao 25-04-2016 14:22
koja žalosna slika. pravo stanje stvari u krajini
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # sasa 25-04-2016 18:10
A gde su ostale vile gde niko stanuje a kamoli da se vrati mladi iz dijaspore
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com