Juče, 28. juna oko 15 časova pripadnici negotinske policije u selu Radujevac uhapsili su rumunskog državljanina S.V. (42). 

 

Vršeći kontrolu i legitimisanje u krajinskom selu Radujevcu, pripadnici PS Negotin uhapsili su rumunskog državljanina koji je ilegalno boravio u Srbiji duži vremenski period. Ustanovljeno je da se ime uhapšene osobe nalazi na raspisanoj međunarodnoj poternici Interpola u Bukureštu. Nakon hapšenja isti je predat nadležnosti Osnovnog suda u Negotinu radi daljeg procesuiranja i međunarodne predaje. 

Kako ES portal saznaje, pretpostavlja se da se S.V. već duži vremenski period krije u Srbiji zbog pomenute raspisane poternice za njim. Prema informacijama kojima raspolaže naša medijska kuća, uhapšeni rumunski državljanin u Srbiji boravi još od 2013. godine. Razlog zbog kojeg je raspisana poternica za S.V. nije poznata.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com