U zavisnosti od sela, odziv meštana za predsedničke izbore u opštini Negotin, kreće se od 20 do preko 40 odsto.

foto: Biračko mesto 50 u Prahovu

Prema poslednjim podacima Radnog tela Republičke izborne komisije u Negotinu na posmatranim biračkim mestima izlaznost do 14 časova iznosila je oko 40 odsto. Na biračkom mestu Negotin 15 u naselju „Veljko Vlahović“ do tog vremena glasalo je 286 birača, odnosno 40 odsto, a na biračkom mestu broj 25 u selu Vratna 107 birača, tj. 43 odsto.

Kako saznajemo od članova Biračkog odbora odziv meštana u krajinskim selima uglavnom je očekivan. Na jednom od biračkih mesta u Prahovu, BM 50, do 13 sati glasalo je 27,77 odsto birača, a u Kovilovu je od 348 upisanih birača do 13 sati svoju građansku dužnost ispunilo 70 meštana. 

Selo Rečka beleži nešto slabiju izlaznost jer su tamo do 10 sati glasala samo 23 birača, od  291 upisanog.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com