Narodna radikalna stranka, Odbor Negotinske Krajine, na nedavno održanom 8. „Dunavskom forumu“  razmatrali su i usvojili „Dunavsku inicijativu“ za predstojeće lokalne izbore u Negotinu.

 

U susret prevremenim lokalnim izborima u Negotinu, koji će, kako se očekuje, najverovatnije biti održani 24. decembra, Narodna radikalna stranka, Odbor Negotinske Krajine, formirali su sedmočlani Izborni štab i usvojili izborni program „Perspektive i prepreke održivog razvoja Negotinske Krajine“. Obe ove odluke donete su u okviru takozvane „Dunavske inicijative“, usvojene na osmom po redu „Dunavskom forumu“ održanom u Konaku „Popović“.

Polazeći od činjenice da će se u opštini Negotin, nakon ostavke predsednika opštine održati prevremeni lokalni izbori, Narodni radikali Negotinske Krajine, imajući u vidu izuzetno loše medijske i političke uslove, od svih relevantnih i odgovornih stranaka i njihovih čelnika očekuje razuman i razborit dogovor o zajedničkom nastupu na tim, apsolutno neravnopravnim izborima. Narodni radikali će ostati dosledni u svojoj odluci iz 2012. da na svim izborima budu zajedno sa Narodnim pokretom „Dveri“ i Demokratskom strankom Srbije“, poručuju Narodni radikali Negotinske Krajine.


U budućem savezu „nacionalno odgovornih i državotvornih stranaka“ mesta ima i za sve one političke opcije koje bi bile u stanju da usaglase zajednički Program za opstanak Negotinske Krajine“, da „okupe dovoljno čestitih, hrabrih i nekompromitovanih ljudi“, te da na izborima nastupe sa jedinstvenom izvornom listom.

Na toj jedinstvenoj Izbornoj listi za spas i opstanak Negotinske Krajine svoje mesto treba da nađu svi oni koji nisu za kolaboraciju sa strankama vladajućeg režima, koje za protekle tri godine nisu učinile ništa za boljitak naše opštine. Naprotiv. Tu pre svega mislimo na Narodnu stranku Vuka Jeremića, Pokret „Dosta je bilo“, kao i na „Pokret slobodnih građana“ Saše Jankovića i Demokratstvu stranku, koji su na poslednjim predsedničkim izborima imali zajedničkog kandidata. Narod, građani, birači Negotinske Krajine sa pravom očekuju i zahtevaju složan i jedinstven nastup na predstojećim izborima i ne samo na njima, već i ubuduće, sve do konačne pobede za opstanak i spas Negotinske Krajine i Srbije“ ističu negotinski Narodni radikali.



Izborni štab Narodnih radikala za predstojeće prevremene lokalne izbore delovaće u sastavu: Strahinja Ćirić, predsednik Štaba, ovlašćen za pregovore sa strankama i pokretima, ali i Milovan Nikolić, dr Tomislav Petrović, Dragiša Bogić, dr Kosta Jakovljević, Miodrag Davidović i Nikola Popović.

Očekuje se da do održavanja izbora Negotin ponovo poseti Boško Obradović, lider „Dveri“ sa drugim narodnim poslanicima ovog pokreta i predsednikom Narodnih radikala Srbije, prim dr Radomirom Kovačevićem.

fotografije: Nenad Džadžić

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

04 # Zoran 18-11-2017 21:24
Bravo mladi negotinci pa vas 10 imate 100 godina. Za vas ne bi glasali ni vasi roditelji da su zivi.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
013 # veki 02-11-2017 15:04
vi nas veselite sa ovim tipovima?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
08 # hajduk stanko 01-11-2017 14:41
koliko me secanje nevara ovde se samo politikom bavio dr.zivulovic ex predsednik opstine negotin 80-tih godina proslog veka..
za kokana...miki stankovica..dr.tomu..strahinju preletaca....nidzu fotografa
nesecam se da su se bavili politikom
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
114 # zare 31-10-2017 16:55
ovo je tužno.. pored ovih faca dodje mi da...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
224 # np 30-10-2017 11:26
baš na ovakvu ekipu čekali smo godinama,bravo,ovo su naši spasioci i usrećitelji! gde ste bili čitavu večnost?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
120 # np 30-10-2017 00:07
da se čovek prekrsti
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
162 # z 29-10-2017 13:15
Bravo .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
116 # neko ko je ostao 29-10-2017 11:38
joj, pisanja i glupiranja. registrovana stranka ili ne dosta bre više sa ovim likovima o čemu vi pišete bravo za novinara ima osećaj pa radi politiku .naravski nema ni rečenicu o pokušaju ubistva i samoubistav da je tek sada počelo da se dodeljuje rešenje o porezu i ej a kraj godine je bre i štašto više. nema me na vašoj strani više, prolupali ste i radite za režim.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com